fbpx

Konkurranse

 

 

 

Bli med i vår fotokonkurranse og vær med i trekningen av et trinn med egen inskripsjon(skilt) til en verdi av 2500 kr.!

Langs Europas høyeste fossefall, Vinnu,  er det i dag en populær tursti opp til to trimposter ved Vinnu. Her vil vi bygge verdens lengste trapp -og gjøre ferden i dette mektige naturlandskapet  enda mer lett tilgjengelig.

Bli med i vår fotokonkurranse og del ditt bilde fra dette spektakulære turområdet. Enten du er på vei opp eller ned, alene eller på tur med familien, rusler en tur med svigermor eller en turkompis,  ute i varmt eller kaldt vær, koser deg eller er rett og slett litt småsvett -del ditt turbilde med oss! Har du et dronebilde av Vinnufossen kan dette også sendes inn som bidrag i konkurransen.

Betingelser: For å delta i konkurransen må du ha tatt bildet selv – eller ha tillatelse fra fotograf om bruk og distribuering av bildet. Eventuelle personer som er på bildet må du ha godkjennelse fra om at bildet brukes og distribueres til dette formålet. Dette er gjelder også -og spesielt om det er barn med på bildet. Når du sender inn bildet for å delta i konkurransen, godtar du også at Vinntrappa AS kan bruke og distribuere bildet i markedsføringssammenheng.

I tillegg til å sende inn bilde her via våre nettsider, må du like siden Vinnutrappa på Facebook -samt dele innlegget om fotokonkurransen direkte fra Vinnutrappa sine sider (videredeling av andres innlegg er det ikke mulig for oss å få opp at er delt).

Frist for innsending av bilder er søndag 4.september 2022. 

Publisering av vinner gjøres på Vinnutrappa sin facebookside fredag 9.september 2022.

Konkurranse


Maksimal filstørrelse: 33.55MB


Opplasting av større bildefiler kan ta litt tid.